KeaKea

Nyhedsbrev

Fortrolighed og persondata politik

Cookies

 

PERSONDATAPOLITIK
COOKIES
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC. 
Rent teknisk kan ”Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes ”Sessioncookies” ”Sessioncookie” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. ”Sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser. Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”Permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside. 
På Ballisager Hunting Shop anvendes cookies altså med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan slette cookies ved at gå ind under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" <> "Slet cookies" (i Internet Explorer 5.X) 
LOGSTATISTIK
Logstatistik bruges på Ballisager Hunting Shop og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På Ballisager Hunting Shop anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. 
DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
Hvis du vil have mulighed for at se ordrer, status, fakturaer samt handle gentagne gange uden at skulle indtast oplysninger igen, kan lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
· navn 
· adresse 
· telefonnummer 
· email-adresse 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere produkterne til dig. Personoplysningerne registreres hos Ballisager Hunting Shop og opbevares i 5 år (i henhold til bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Du har mulighed for at hendle uden at oprette konto, og dine data gemmes ikke efter at ordren er gennemført.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Ejeren af Ballisager Hunting Shop samt den webansvarlige (ialt 2 personer) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 
Oplysningerne afgivet til Ballisager Hunting Shop videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Ballisager Hunting Shop, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ballisager Hunting Shop 
DATAANSVARLIG
Den dataansvarlige hos Ballisager Hunting Shop er Claus Ballisager. Webansvarlig er Anders Kjøller fra Cope Media. 
Sidst opdateret: 19.06.09.

 

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC. 

 

Rent teknisk kan ”Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes ”Sessioncookies” ”Sessioncookie” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. ”Sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser. Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”Permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside. 

 

På KeaKea anvendes cookies altså med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan slette cookies ved at gå ind under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" <> "Slet cookies" (i Internet Explorer 5.X) eller tilsvarende i andre browsere.

 

LOGSTATISTIK

Logstatistik bruges på KeaKea og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På KeaKea anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. 

 

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Hvis du vil have mulighed for at se ordrer, status, fakturaer samt handle gentagne gange uden at skulle indtast oplysninger igen, kan lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

· navn 

· adresse 

· telefonnummer 

· email-adresse 

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere produkterne til dig. Personoplysningerne registreres hos KeaKea og opbevares i 5 år (i henhold til bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Du har mulighed for at handle uden at oprette konto, og dine data gemmes ikke efter at ordren er gennemført.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Ejeren af KeaKea samt den webansvarlige (ialt 2 personer) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

 

Oplysningerne afgivet til KeaKea videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos KeaKea, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til KeaKea 

 

DATAANSVARLIG

Den dataansvarlige hos KeaKea er Theis Ingvorsen. Webansvarlig er Anders Kjøller fra Cope Media. 

 

Sidst opdateret: 10.03.2010


HjemHjem

Kurv  

(tom)
KeaKea på Facebook